Κεντρική ΣελίδαΣτείλτε το μήνυμά σαςSite Map   Αγγλική Γλώσσα/English
Κεντρική Σελίδα ΕπικοινωνίαΝέαΚαιρόςLinksΧορηγοί

Αγώνες Ιστιοπλοΐας (Διοργάνωση ΝΟΤΚ) - Τριγώνου
Αγώνες Ιστιοπλοΐας (Διοργάνωση ΝΟΤΚ) - Τριγώνου
 
Αγώνες Ιστιοπλοΐας Τριγώνου - (Διοργάνωση ΝΟΤΚ)που συνδιοργανώνουν ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας (ΝΟΒΣ) και ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Δημοτών Περάματος (ΣΕΑΝΑΔΠ), το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Φεβρουαρίου, στον κόλπο της Σαλαμίνας.

Η ομάδα OPTIMIST του ΝΟΤΚ που θα συμμετέχει, αποτελείται από τους αθλητές Μουζάκη Χρήστο, Σταθά Μάριο, Σταθά Χρήστο, Δρούγκα Παναγιώτη, Κόλλια Παναγιώτη, Μανίκη Ερμή, Πανταζή Άγγελο, Δρακουλινάκο Νίκο, Κουλούρη Φίλιππο, Λιώση Βασίλη, Λιώση Αμαλία-Ελένη, Βέκκο Παναγιώτη, Ζωναρά Φιννέα, Καραγεώργου Εβελίνα, Οικονομίδη Γιώργο, Καραγεώργο Βασίλη, Καραγεώργου Δανάη.

Προπονητές: Τσιμπουκέλης Αντώνης (Antonis Tsimpou), Στάμκου Ελένη

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ
Δείτε Φωτο από προπόνηση στο Φαληρικό Όρμο (4/2/2018)Πήραμε το ΧΡΥΣΟ στα 420
στην εβδομάδα Κιέλου Γερμανίας
17-25 Ιουνίου 2017  σε μορφή PDF

Εβδομάδα Κιέλου 420 - 2017

Πρωτιές του ΝΟΤΚ
στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 420
Πάρος 2017  σε μορφή PDF

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 420 Πάρος 2017

Ακόμα ένα ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν.Ο.Τ.Κ.  σε μορφή PDF
Regatta 420 San Remo 2017

Regatta 420 San Remo 2017


ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ 420 ΝΕΩΝ 2016
Με Αργυρό Μετάλλιο επιστρέφουν οι αθλητές του ΝΟΤΚ
και από το Balaton της Ουγγαρίας.

Στον ΝΟΤΚ η ανάθεση του Ανοικτού Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Σκαφών 420 το 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  σε μορφή PDF


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ 420 - OPTIMIST 2015
Πρωτιές του ΝΟΤΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 420 & OPTIMIST
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  σε μορφή PDF


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ 420 - ΠΑΡΟΣ 2014
Πρωτιές του ΝΟΤΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 420
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  σε μορφή PDF

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Νέων 2013
της Ολυμπιακής Κατηγορίας STAR
πραγματοποιείται από τον Ν.Ο.Τ.Κ και την Ε.Ι.Ο.
από 12 έως 15 ΔεκεμβρίουΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 420
27 Απριλίου - 1 Μαϊου 2013
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΟΤΚ

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών-Καλλιθέας, υπό την αιγίδα της Ε.Ι.Ο., σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλλιθέας, οργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας 420 για το έτος 2013 από τις 27/4 έως την 1/5/2013.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αγώνας 1  ||  Αγώνας 2  ||  Αγώνας 3  ||  Αγώνας 4

Αγώνας 5  ||  Αγώνας 6

Φωτογραφίες 1ης ημέρας

Φωτογραφίες 2ης ημέρας1η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Κατηγορίας 420 & Laser Rdl (Διοργάνωση Ε.Ι.Ο.)
ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ 12-15 ΦΕΒ. 2010

Η ΕΙΟ διοργάνωσε στο Δέλτα Φαλήρου τις Πανελλαδικές προκρίσεις για τις κατηγορίες 420 και Laser Rdl. Οι αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή 12/2 και ολοκληρώθηκαν την Καθαρά Δευτέρα 15/2. Ο ΝΟΤΚ κατέκτησε τις 3 πρώτες θέσεις στην κατηγορία 420. Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας!
Στα 420 η εθνική ομάδα θα αποτελείται από 2 σκάφη γυναικών, 2 σκάφη ανδρών, 3 σκάφη νεανίδων και 3 σκάφη εφήβων. Στα Laser Rdl η εθνική ομάδα θα αποτελείται από 3 σκάφη ανδρών και 6 εφήβων.Η ΕΙΟ σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Κατοίκων Βουλιαγμένης διοργάνωσε από 24 μέχρι 28 Οκτωβρίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 420 για κατηγορίες ανδρών, γυναικών, εφήβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κατηγορίας 420 (Ν.Ο.Β. - Ε.Ι.Ο.)
24-28 Οκτωβρίου 2009
Σπουδαία νίκη των αθλητών του ΝΟΤΚ (1η & 2η θέση)Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κύπελλο "Δ. Βρακάς" 24-27 Οκτωβρίου, Ν.Ο.Πάρου, Πάρος

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου διοργάνωσε από 23 έως 28 Οκτωβρίου τον ιστιοπλοϊκό αγώνα με την επωνυμία "Κύπελλο Δ. Βρακάς" για τις κατηγορίες Laser 4,7- Rdl, και Optimist.
Με την συμμετοχή 73 αθλητών από 11 ομίλους έγιναν στην Πάρο από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου οι αγώνες του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος "Κύπελλο Δ. Βρακάς".
Στην κατηγορία Optimist συμμετείχαν 59 αθλητές και στα Laser 4,7 συμμετείχαν 14 αθλητές.
Σημαντικές νίκες των αθλητών του ΝΟΤΚ στην κατηγορία OPTIMIST Ο ΝΟΤΚ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΑ 420
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30/8/2009σε μορφή PDF


420 - 470 Junior European Championship 2009 - Lake Balaton, HungaryΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 420 & 470 Νέων
8-16 Αυγ 2009, Λίμνη Μπάλατον, Ουγγαρία

Η Ελληνική ιστιοπλοία στην κατηγοία 420 γνωρίζει μεγάλες στιγμές το 2009, αφού μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου κατακτά και το Πανευρωπαϊκό νέων που διεξήχθη στο Μπάλατον της Ουγγαρίας από 8 μέχρι 16 Αυγούστου.
Οι Ανδρέας Μπακατσιάς και Τριαντάφυλλος Μπακατσιάς αθλητές του ΝΟΤΚ, μετά απο 8 ιστιοδρομίες κατακτούν την πρώτη θέση στην κατηγορία 420 με χαρακτηριστική άνεση αφού οι ιστιοδρομίες τους ήταν όλες πρώτες ή δεύτερες θέσεις.

Μετάλλια είχαμε και στα 470 νέων με τις Μαρία Βουλγαράκη & Δανάη Πάσχου που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.420 - 470 Junior European Championship 2009 - Lake Balaton, HungaryΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 420 Ανδρών / Γυναικών
27 Ιουλίου - 5 Αυγούστου 2009, Λίμνη Garda, Ιταλία

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 420, που διοργανώθηκε στην Ιταλία, κατακτούν Έλληνες αθλητές.
Συγκεκριμμένα οι Αντώνης Τσιμπουκέλης & Γιώργος Καρώνης αθλητές του ΝΟΤΚ, μετά απο έξι ημέρες αγώνων και μετά απο μεγάλη σταθερότητα στις ιστιοδρομίες τους, κατακτούν το χρυσό μετάλλιο και καταξιώνουν την Ελλάδα σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία. ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9/3/2009σε μορφή PDF


1η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Κατηγορίας 420 & Laser Radial
εις μνήμην Σταύρου Νιάρχου
(Ν.Ο.Τ.Κ. - Ε.Ι.Ο.)
29 ΙΑΝ. - 1 ΦΕΒ. 2009


Διασυλλογικός Αγώνας Ιστιοπλοΐας 420 για τα "50 Χρόνια ΝΟΤΚ"
13-14 Δεκεμβρίου 2008


Ο ΝΟΤΚ (Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας), συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στον ναυταθλητισμό της χώρας. Με ευκαιρία αυτή την επέτειο ο όμιλος διοργανώνει στις 13-14 Δεκεμβρίου διασυλλογικό αγώνα κατηγορίας 420 με την επωνυμία "50 Χρόνια ΝΟΤΚ", στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του, στο Δέλτα Φαλήρου.

Μετά το πέρας των αγώνων, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, θα λάβει χώρα γιορτή στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, όπου θα γίνουν οι απονομές. Ο ΝΟΤΚ πάντα ευαίσθητος στις προσπάθειες άλλων αθλητών, και με μακρά παράδοση αλληλεγγύης, θα βραβεύσει επίσης του άξιους παραολυμπιονίκες μας Β.Χριστοφόρου, Θ.Αλεξά και Ν. Πατεράκη στην κατηγορία ιστιοπλοΐας Sonar, που μετά από σπουδαία εμφάνιση κατετάγησαν 7οι στην Παραολυμπιάδα του Πεκίνου πριν λίγους μήνες.

Ο Όμιλος 

Ο ΝΟΤΚ ιδρύθηκε το 1958, με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση της Ιστιοπλοΐας Τριγώνου και Ανοικτής Θάλασσας, καθώς και άλλων ναυταθλημάτων στην Ελλάδα.

Ο ΝΟΤΚ σήμερα έχει εξελιχθεί σε Ναυταθλητικό Όμιλο με μεγάλη δραστηριοποίηση σε όλα τα ναυτικά αθλήματα και κυρίως Ιστιοπλοΐα Τριγώνου, Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θαλάσσης, Κανόε-Καγιάκ, Τεχνική Κολύμβηση και Ερασιτεχνική Αλιεία. Τα έσοδα του Ομίλου προέρχονται από τα μέλη του, με ή χωρίς σκάφος, καθώς επίσης και από τις Ομοσπονδίες Ιστιοπλοΐας. Ο ΝΟΤΚ συμμετέχει με τους Αθλητές του και τα σκάφη του σε όλους τους Αγώνες και Πρωταθλήματα (Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια), με μαζικές συμμετοχές και πολλές διακρίσεις.

Από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, ο όμιλος έχει αναδείξει σπουδαίους αθλητές που τιμούν τη χώρα μας διεθνώς. Αξίζει να σημειωθεί η σπουδαία κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου από την Σοφία Μπεκατώρου αθλήτρια του ΝΟΤΚ, στο άθλημα ιστιοπλοΐας σκαφών 470 κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και το χάλκινο μετάλλιο από την ίδια αθλήτρια και την Σοφία Παπαδοπούλου επίσης αθλήτρια του ΝΟΤΚ, στο άθλημα ιστιοπλοΐας σκαφών Yngling, στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου το 2008. Την τριάδα στο Yngling συμπλήρωσε η Βιργινία Κραβαριώτη, αθλήτρια του ΕΝΟΑ.

Ο ΝΟΤΚ οργανώνει κάθε χρόνο μεγάλους ιστιοπλοϊκούς αγώνες με κορυφαία διοργάνωση τον Διεθνή Αγώνα "Κυκλάδες" (από το 1995), ο οποίος εξασφαλίζει την συμμετοχή των περισσοτέρων Ελληνικών αγωνιστικών σκαφών και μεγάλη συμμετοχή ξένων σκαφών και πληρωμάτων. Επίσης, ο ΝΟΤΚ διοργανώνει και άλλους δύο πολύ γνωστούς Αγώνες Ανοικτής Θάλασσας, τον Αγώνα του Πόρου και τον Αγώνα του Κόρφου.

Το 2008 ο ΝΟΤΚ έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα 420. Αυτός ο αγώνας έφερε τη χώρα μας στο επίκεντρο της διεθνούς ιστιοπλοΐας με συμμετοχές άνω των 190 σκαφών από όλο τον κόσμο, και με εγκωμιαστικά σχόλια από όλες τις αποστολές μετά το πέρας της διοργάνωσης. Περισσότερα εδώ...Από το γραφείο Τύπου  ΝΟΤΚΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 420
24-28 Σεπτεμβρίου 2008
Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Θεσσαλονίκης


Η Ε.Ι.Ο. και ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 75 χρόνων του προσφοράς στον Ναυταθλητισμό της Ελλάδας, διοργάνωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων.

Τη συνεχή βροχή της πρώτης μέρας, που έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί μία μόνο ιστιοδρομία, ακολούθησε μία ηλιόλουστη μέρα όπου διεξήχθησαν και οι τρεις προγραμματισμένες ιστιοδρομίες.

Στη συνέχεια, το Σάββατο, λόγω της άπνοιας που επικρατούσε, οι αθλητές και οι επιτροπές εγκατέλειψαν την προσπάθεια. Την Κυριακή, αν και αρχικά διαγραφόταν παρόμοια κατάσταση με αυτή της προηγούμενης μέρας, η υπομονή του Προέδρου των αγώνων Κου Σούλη έφερε αποτελέσματα, αφού η πρωϊνή άπνοια έδωσε τη θέση της γύρω στις 14:30 σε άνεμο που έφτανε και τα 15 μίλια - υπό συνεχή βροχή - και έτσι διεξήχθησαν άλλες δύο ιστιοδρομίες, για να τελειώσει το Πρωτάθλημα με σύνολο έξι ιστιοδρομιών.

Από πλευράς αποτελεσμάτων, ο Ν.Ο.Τ.Κ. πήρε τα περισσότερα μετάλλια (1ο & 3ο της κατηγορίας Ανδρών, 1ο & 2ο της κατηγορίας Παίδων, 3ο της κατηγορίας Νέων Γυναικών και 3ο της κατηγορίας Γυναικών).

Αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους Αθλητές και στους Προπονητές του Ομίλου μας! 
 


Φιλοξενία & Προώθηση Ιστοσελίδων: GNL
 
 
ΝΟΤΚ - Ναυταθλητικός Ομιλος Τζιτζιφιών - Καλλιθέας