Κεντρική ΣελίδαΣτείλτε το μήνυμά σαςSite Map   Αγγλική Γλώσσα/English
Κεντρική Σελίδα ΕπικοινωνίαΝέαΚαιρόςLinksΧορηγοίΒύρων Κοκκαλάνης | Πρωταθλητής Ιστιοσανίδας RS:X | Αθλητής του ΝΟΤΚ

Αθλητής χαμηλών τόνων, ήρεμος και παράλληλα αποφασισμένος, έτσι βλέπουν οι άνθρωποι τον Βύρωνα Κοκκαλάνη. Το μυαλό του και τα μάτια του βρίσκονται σε έναν στόχο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του RIO 2016.

Τα αποτελέσματα του Βύρωνα Κοκκαλάνη στην πολύ απαιτητική κατηγορία του RSX, δείχνουν την ανοδική πορεία του:

Γεννημένος στην Αθήνα, στις 19 Αυγούστου 1985, ο Βύρων Κοκκαλάνης, σήμερα αθλητής του Ν.Ο.Τ.Κ., προπονείται και αγωνίζεται αποκλειστικά στην Ιστιοσανίδα (Mistral ως το 2004 και RSX στη συνέχεια) από τη νεαρή ηλικία των 13, πάντα με τον ίδιο προπονητή, τον Δημήτρη Πηλιχό. Στον ελάχιστο χρόνο που του περισσεύει εκτός των απαιτητικών προπονήσεών του και του προπονητικού προγράμματος για τις Regatta, θα τον βρείτε και πάλι να ιππεύει τα κύματα με την ιστιοσανίδα του.

Στην ηλικία των 30 ετών σήμερα (2015) ο Βύρωνας έχει πετύχει περισσότερα από κάθε άλλο Έλληνα αθλητή ιστιοσανίδας στην ηλικία του, και θεωρείται επάξια ένας από τους πιο ταλαντούχους αθλητές στην Ελλάδα σήμερα. Τα πολύ καλά του αποτελέσματα ως σήμερα είναι επακόλουθο του συνδυασμού του πηγαίου του ταλέντου και της επικέντρωσής του και πάνω απ όλα της σκληρής και συστηματικής δουλειάς, που επετεύχθη με την υποστήριξη όλων εκείνων που πίστεψαν στο Βύρωνα.

   Byron Kokkalanis RSX Champion      κλικ στη φωτο για μεγέθυνση

Byron Kokkalanis RSX Champion      κλικ στη φωτο για μεγέθυνση

Byron Kokkalanis RSX Champion      κλικ στη φωτο για μεγέθυνση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φιλοξενία & Προώθηση Ιστοσελίδων: GNL
 
 
ΝΟΤΚ - Ναυταθλητικός Ομιλος Τζιτζιφιών - Καλλιθέας